Hoe gaat de behandeling in zijn werk ?

 


Met iedere klant wordt een vragenlijst doorgenomen om de behandeling veilig en verantwoord te laten verlopen. Een nieuwe behandeling bestaat uit 2 sessies, met ca. 6-8 weken tussenpauze. Bij de eerste behandeling wordt ingegaan op uw persoonlijke wensen en wordt in overleg de vorm en kleur bepaald. Na het voortekenen (bij wenkbrauwen en lippen) en het aanbrengen van een verdovende crème, wordt de eerste pigmentatie aangebracht. Opgelet! Indien u allergisch bent voor lidocaine dient u dit aan te geven.

Vanaf dag 3 zullen kleine korreltjes loslaten van de pigmentatie omdat de opperhuid het pigment afstoot. In de tweede huidlaag zal het pigment zichtbaar blijven, maar lichter dan oorspronkelijk omdat het pigment wordt ingekapseld door uw huid.
Na de eerste behandelingen kan het voorkomen dat het pigment op sommige plaatsen niet vasthoudt, dit wordt gecorrigeerd bij de bijwerking.
Bij de nabehandeling zal het resultaat worden geperfectioneerd. U ontvangt een nazorgformulier, deze instructies dient u zorgvuldig op te volgen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen.


Powderbrows

 

Het toepassen van SMPU wordt steeds populairder , en nieuwe technieken blijven zich ontwikkelen waardoor het resultaat steeds natuurlijker wordt.Het is dan ook het doel om jouw natuurlijke schoonheid te accentueren. 

Bij de powder brows techniek wordt er op een subtiele wijze pigment in de huid gebracht,waardoor de wenkbrauwen er voller uitzien. Ook eventuele correcties kunnen hiermee worden uitgevoerd. 

Het volledige genezingsproces van powderbrows duurt 21 dagen + kleur vervaagd tot 60%. 

Voordeel : 

 • Vervaagd over de tijd
 • Veel natuurlijker
 • Minder kans op verkleuring
 • Kan nog aangepast worden na verloop van tijd .


Touch up / Bijwerking : 

Kleine aanpassingen aan de kleur , dikte en/of vorm. Het garandeerd ook een langere houdbaarheid. 

De bijwerking vind plaats 6 à 8 weken na de eerste behandeling , vroeger is niet aanbevolen omdat de huid nog niet is hersteld. 

Ben je tevreden met het resultaat van de eerste sessie , dan kan je een bijwerking uitstellen tot bv. 6 maanden of 1 jaar . 

 

Hoe verloopt het genezingsproces van de w-brows/w-shading? 

De wenkbrauwen zullen er tot watercontact zeer donker uitzien. Na watercontact zullen ze beginnen te vervellen waardoor er ongelijkheden, vlekken, korsten en pigmentverlies zullen ontstaan. Dit is normaal en hoort bij het genezingsproces. Het is geen reden voor ongerustheid. 

Probeer er zo min mogelijk aan te zitten zodat het mooi kan genezen. Het perfecte eindresultaat is 90 dagen na de bijwerking zichtbaar. Het pigment heeft namelijk tijd nodig om van de onderhuid terug naar de huidoppervlakte te komen. 

Dag 1-4: zeer donker 

Dag 5-10: barsten en plekken (geen kleur te zien onder de barsten en plekken) 

Dag 11-27: géén zichtbare kleur of vorm 

Dag 28-55: kleur en vorm begint terug te komen 

Dag 56: kleur en vorm zichtbaar 

 

Waar houd ik rekening mee voor en na de behandeling? 

 • Géén bloedverdunners innemen
 • Behandeling niet onder invloed van alcohol of drugs laten toepassen
 • Een week lang géén watercontact 
 • Niet aan de korsten zitten
 • Niet sporten voor 5 dagen
 • Een week géén make-up of crème op de wenkbrauwen, rondom mag wel
 • Twee weken niet zonnen of zonnebanken, na twee weken steeds beschermen met SPF 50
 • Twee weken de wenkbrauwen niet verven
 • Twee weken geen gezichtsbehandelingen laten uitvoeren
 • Een week niet zwemmen en geen sauna

Deepliner

Deepliner is de nieuwste techniek en meeste natuurlijke semi permanente techniek voor de ogen.Het wordt aangebracht op de wimperrand , zo krijg je de illusie van vollere wimpers en een frisse , intensere blik zonder het oog te verkleinen of verzwaren.

Ook wanneer je de ogen sluit zie je geen'lijn''.Wij werken met dubbele verdoving en een zeeeer fijne nano naald,waardoor het door de meeste als niet pijnlijk wordt beschouwt.(eerder een kriebelend/krassend gevoel)

Houdbaar .ca. 2 jaar (jaarlijkste bijwerking)

Nazorg PMU

 • 3dagen geen contact met water.
 • Geen gebruik van crème (enkel wanneer er ontsteking zou optreden) . Bij zwelling : kompressen met fysiologisch serum aanbrengen.
 • Raak je wenkbrauwen niet aan de eerste 24 uur.
 •  48 uur geen wenkbrauw make-up (rondom kan wel)
 •  2 weken geen zon of zonnebank( dit ook voor de behandeling) , na 2 weken factor 50 min 30 min voor de zon komt.
 •  2 weken de wenkbrauwen niet verven.
 •  2 weken geen gezichtsbehandelingen (peelings,Chemische behandeling)
 • Vooraf geen pijnstiller innemen
 •  Vooraf geen alchohol of andere verdovende middelen.
 • 1 week niet zwemmen/sauna

Scalp pigmentatie Met scalp pigmentatie krijg je weer een mooie tint op jouw hoofd .

We kennen allemaal wel iemand die met de dag kaler en kaler wordt. Dit hoeft voortaan geen punt van zorgen meer te zijn .Als het met de leeftijd toeneemt ,of ales je al vanaf jongs af aan last hebt van zichtbare kale plekken op de hoofdhuid , dan hebben wij de manier voor je om dit te veranderen . 

Wat is scalp pigmentatie ?

Met een zeer dunne en snel neer bewegende naald worden kleine "micro-dots"(minder dan 1mm)onderaan in de eerste huidlaag (epidermis)gepigmenteerd. Het resultaat is een kopie van zeer kort geschoren haar (stoppels) . Als je deze pigmentatie over de gehele scalp ( hoofdhuid)toepast,onstaat er een "shave-look" .Bij kale plekken op het hoofd kan de dichtheid tussen de echte haren verkleind worden.Het aangebrachte pigment vervaagd meestal na 1,5 jaar tot 5 jaar . 

Kale plekken op de hoofdhuid ?

Met scalp pigmentatie kun jij de kale plekken op jouw hoofdhuid weer een kleur geven . Hierdoor lijkt de hoofdhuid weer vol . De techniek komt overeen met het aanbrengen van PmU . Kies jij voor de traditionele uitstraling,een zwarte coupe of durf jij een andere kleur aan ? De kleur kan tot 8 jaren heel mooi en zichtbaar zijn. 

-Veiligheid is bij ons prioriteit nr.1
-Geen last meer van kale plekken op de hoofdhuid 
-Kies de uitstraling die bij jou past . 

Pmu Lippen

 

Lippen

Een liplijn voorziet de mond weer van duidelijke contouren. Met het ouder worden, worden ook de lippen smaller, de doorbloeding wordt minder dus de lippen lijken bleker en door kleine rimpeltjes ontstaat er een onregelmatige liplijn. 

Bij ingeschaduwde lippen wordt eerst de (corrigerende) liplijn aangebracht en vervolgens zal met een schaduwtechniek de binnenkant van de contourlijn ingekleurd worden.

Bij volledig inkleuren van (te bleke) lippen wordt ook eerst de (eventueel corrigerende) liplijn aangebracht, waarna de lippen in het geheel worden ingekleurd.