Hot Stone Massage

De helende kracht van een Hot Stone Massage geeft evenwicht en Balans voor lichaam en geest, verwent de huid, geeft een diepgaande relaxatie en stimuleert de energiestroom. Een doeltreffend middel tegen allerlei blokkades, spanningen en Stress.
 Zoals het woord het zelf zegt is een hot stone massage, een massage met hete stenen. De stenen hebben een temperatuur van ongeveer 45 graden. De stenen die gebruikt worden zijn afgeronde basaltstenen, dit zijn vulkanische stenen die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn en door wind en water. Er worden grote en kleine stenen gebruikt.

Er wordt zowel met handen als met de stenen gemasseerd. De Massage bestaat vooral uit lange rustige en cirkelvormige Strijkingen. Door de combinatie van warmte en bewegingen kan Er dieper in het spierweefsel gewerkt worden, wat de massage Effectiever maakt. Een hot stone massage draagt hiermee bij aan een positief zelfherstel van het lichaam, het helpt afvalstoffen af te voeren, draagt bij aan het ontgiften van het lichaam, stimuleert de organen en brengt het lichaam in balans.

Deze unieke massages met warme vulkanische basaltstenen in combinatie met zuivere etherische oliën maken van onze Hot Stone Massage een unieke masseerbeleving !

Intensief genieten van een diepe ontspanning en een heilzame energetische verzorging…

RUG, SCHOUDER EN NEKMASSAGE: 45’
 VOLLEDIG LICHAAM: 1u30’

 • Peeling

Duur: 45min - Prijs: 40€
Volledige lichaamspeeling met de warme olie Gommage Zon verwijdert alle schilfertjes en dode huidcellen en bevordert de bloedsomloop waardoor de huid weer mooi glad wordt.
 

 • Gomma(ssa)ge Zen

Duur: 75min - Prijs: 65€
Heerlijke combinatie van peeling én massage met warme olie Gommage Zen. Je bent volledig ontspannen en jouw huid is superzacht!
 

 • Anti-stress rugverzorging

Duur: 60min - Prijs: 65€
Diepgaande rugmassage met een ontspannende kleimasker + lymfedrainage van de rug. Is ideaal voor wie een stressvol leven leidt of gewoon behoefte heeft aan een heerlijke ontspannende rugverzorging.


Japanse massage 

Is een volledige lichaamsmassage niet echt iets voor jou, maar wil je toch de ontspannende
 En verjongende resultaten van een massage ondervinden ?

Dan is een Japanse nek- en gezichtsmassage een ideale keuze van jou !
De Japanse gezichtsmassage is een traditionele kunst, zoals de Japanse theeceremonie en kalligrafie. Zij kent een lange geschiedenis met ontelbare toevoegingen en Verfijningen door de verschillende generaties van de Japanse meesters. De nadruk ligt Op de kennismaking met de 4000 jaar oude massagetechnieken.

Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen en de acupunctuurpunten. Het resultaat is niet alleen een natuurlijke facelift-effect, maar harmoniseert het lichamelijk ,emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Van fitness gaat de huid strakker zitten, zo ook een gelaatsmassage bekeken worden. Als de ontspannende en verjongende resultaten van een massage ondervonden worden, dan is de Japanse nek- en gelaatsmassage een ideale keuze. Elke gedeelte, van schouder tot kruin, krijgt de nodige aandacht met specifieke en aangepaste massagetechnieken./p>

Heel aangenaam en ook erg gezond. Want een gelaatsmassage zorgt voor een goede doorbloeding en afvoer van afvalstoffen. Bij de Japanse massage wordt een combinatie van verschillende technieken toegepast. Zoals een stevige nekmassage, diepe massage van de gezichtsweefsels, zachte massage van de huid, acupressuur en lymfedrainage. Het laatste in zachte vorm. Dit alles verhoogt de immuniteit, verlaagt de stress en optimaliseert het hormonale systeem. Maar bovenal is er sprake is van een
 natuurlijke facelift. Je ziet er jonger uit.

Japanse gezichtsmassage is een verfijnde massage die de oppervlakkige en diepe gezichtsweefsels, drukpunten en meridianen behandelt volgens Japanse medische traditie.

HET IS EEN NATUURLIJKE FACELIFT !

Resultaten:

 • Ontspanning van de nekspieren
 • Betere bloed-zuurstof ,lymfe- en energiedoorstroming
 • Verjongend effect
 • Natuurlijk Facelift ( merkbaar na verschillende beurten)
 • Verdwijnen van spanningshoofdpijn
 • Relaxatie


JAPANSE NEK EN GEZICHTSMASSAGE: 45'

Drainage


Ons eigen lymfesysteem is één van de belangrijkste katalysators van ons persoonlijk energiepeil. Wanneer dit niet goed functioneert, voelen we ons vermoeid, opgezwollen en heeft de huid vaak onzuiverheden. Met de  drainagetechniek laten we uw energie weer op volle toeren draaien:

 • U voelt uw lichaam bruisen van de energie
 • Uw huid straalt weer
 • Uw geest is wakker geschud
 • Kortom, we brengen uw persoonlijk energiereservoir tot een maximum

Drainage heeft een schitterende inwerking op de 5 fluides van het lichaam:

 • De energiecirculatie van de spieren
 • De arteriële bloedcirculatie
 • Het bindweefsel
 • De veneuze –en lymfecirculatie
 • De watercirculatie

 

 • Chromatherapie

Kleuren hebben een helende invloed op het lichaam; er wordt al duizenden jaren gebruik gemaakt van de helende krachten van kleuren. Door de eeuwen heen zijn er verschillende beschavingen geweest die met kleuren geëxperimenteerd hebben, waardoor steeds meer kennis over kleuren bekend is geworden en bewaard is gebleven.
Zoals gezegd hebben alle kleuren van het spectrum hun eigen vibratie en energie, en deze hebben een corresponderend punt op het menselijk lichaam. Deze vibrerende energie kan gebruikt worden voor de behandeling op acupunctuurpunten, reflexzones van organen, energetische centra, lokale aandoeningen en zelfs na chirurgische ingrepen.
 De Dualchroma 10 is uitzonderlijk efficiënt voor het gebruik op esthetisch vlak en bij medische esthetiek. De techniek is exclusief: discroïde filters worden gebruikt om uiterst zuivere lichtstralen te bekomen. De dualchroma 10 bevat geen infrarood of ultraviolette straling. Het biedt de volgende kleuren uit het kleurenspectrum aan: rood, oranje, geel, groen, cyaanblauw, donkerblauw, violet, turkoois, roze en wit licht. Chromatherapie de ware revolutie in de esthetiek door zijn impact:

 • Verbetert voelbaar de elasticiteit van de weefsels
 • Versnelt zichtbaar de celgeneratie
 • Verhoogt de afvoer van toxines
 • Verbetert de arteriële, veneuze en lymfecirculatie
 • Tonifieert zichtbaar de huid en weefsels