Een gezonde huid is een keuze

Jij ligt mee aan de basis van je succes. Huidverbetering vraagt immers een totaalaanpak. Jij bepaalt hoe je leeft en hoe je met je huid omgaat. Wij helpen je, maar zonder jou en je persoonlijke inzet kan het niet. Je huid is je grootste orgaan. Huidverzorging zou zo vanzelfsprekend moeten zijn als het poetsen van je tanden.

Huidbehandelingen met effect

Alle door ons aangeboden huidbehandelingen zijn zo samengesteld om een optimale huidverbetering te realiseren. Acne, huidverslapping, rimpels, couperose, pimentvlekken, ... Stap voor stap werken we aan de verbetering van je huid volgens het "Be-Pure concept". 
Bij Be Pure bieden we innovatieve huidverzorging aan. De combinatie van doeltreffende producten  met geavanceerde technologieën bieden gegarandeerd resultaat. Gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en expertise werken we op drie pijlers, die de huid kan revitaliseren, herstellen en regenereren. Alle protocollen worden klinisch getest.
 
 
Ons doel is om je huid gezond en mooi te maken, en dit een leven lang.


Enpitsu

Wat is Enpitsu?

ENPITSU is een Dermal pencil met gesteriliseerde en uitwisselbare titanium naaldkop. Het produceert spectaculaire resultaten zonder ongemak of bijwerkingen. Het is een hulpmiddel dat, door microperforaties, de penetratie van de actieve hulpstoffen van de bijbehorende behandelingen in de dermis mogelijk maakt, waar ze maximale effectiviteit hebben.

BEHANDELINGEN:

 • Verwijdert beschadigde weefsels van poriën, littekens en vlekken.
 • Verjonging: uitrekken van de huid, vermindering van fijne lijntjes en rimpels
 • Toediening van vitamines en andere middelen voor de bestrijding van veroudering
 • Vermindering van acne littekens: vermindert de diepte van acne littekens en vergrote poriën
 • Striae: vermindering van striae op de huid
 • Stimulatie van haargroei (introductie van middelen tegen haaruitval)
 • Behandeling van vlekken (melasma)
 • Stretchen van de huid (Facelift-behandelingen zonder chirurgie voor verstevigende behandelingen)
 • Collageeninductietherapie (revitaliserende behandelingen voor de huid en hydratatie)
 • Elke therapie die een transdermale introductie van activa vereist
 • Lichaamsbehandelingen anticellulitisch, lipolytisch, verstevigend … .. afhankelijk van de introductie van actieve ingrediënten (carnitine, artisjok, cafeïne, fosfatidylcholine, …)
 • Als een versterkende behandeling van andere elektrotherapiebehandelingen.

 

De plus?

Enpitsu Plus Electroporation Microneedling System is een nieuw apparaat met innovatieve technologie dat micronaaldgeleding en elektroporatie combineert om de werkzame bestanddelen effectiever op de huid af te leveren.

Wat is elektroporatie?

Bij elektroporatie wordt een elektromagnetisch veld gegenereerd door middel van de elektrische stroom. Een van de belangrijkste voordelen is de tijdelijke permeabilisatie (permeabiliteit) van het cellulaire plasmamembraan door depolarisatie. Tijdens deze permeabilisatie wordt de penetratie van het gebruikte actieve ingrediënt aanzienlijk verbeterd. Wanneer elektroporatie wordt gecombineerd met micronaaldbehandeling, zal niet alleen het openen van absorptiekanalen een grotere stimulatie van het weefsel veroorzaken, maar ook de fibroblasten die verantwoordelijk zijn voor de vorming van collageen- en elastinemoleculen.


Meso BB Glow ?

 • MESO BB Glow


Wat is BB-Glow?

BB-Glow is een behandeling die wordt toegepast door middel van microneedling. Er worden natuurlijke pigmenten in de opperhuid gesluisd, hierdoor krijg je een gezonde teint en een prachtige glow!

Men zegt wel dat het te vergelijken is met permanente make-up alleen dan nu foundation i.p.v. eyeliner of wenkbrauwen, dit is echter niet het geval. Dit komt omdat we met BB-Glow niet zo diep werken als met pmu. Juist hierom is BB-Glow zo natuurlijk en dus makkelijker afbreekbaar voor de huid. De kleur stel ik ter plekke zelf samen door verschillende kleuren te mengen. Zo kan ik voor iedereen de passende kleur maken die gewenst word!

 

Wat doet het?

Het egaliseert de huid, hierbij kun je denken aan het egaliseren van pigmentvlekken, roodheden, blauwe kringen onder de ogen en littekens. Ook verkleint het de poriën. Een behandeling is prachtig, maar wil je een resultaat waar je tot een halfjaar plezier van kunt hebben is een kuur zeker aan te raden!

Tijdens een kuur kom je 4x langs met elke keer een tussentijd van 10-14 dagen zodat de kleur mooi opgebouwd kan worden.


Dagelijkse Thuis verzorging:

 • Multifunctionele Shark Sauce serum (30ml)
 • Behandelde EE cream SPF 50 (50ml)