BEHANDELINGEN

De focus van CB Hair & Skin Clinic  is het verbeteren van de gezondheid van de huid. De opbouw van een nieuwe, gezonde huidconditie is een proces. De kenmerkende E maskers van  CB zijn de basis voor alle huid therapieën. CB behandelingen kunnen gericht zijn op huidverjonging, huidversteviging, acne pigmentatie, vale teint, reactieve huid, rosacea, cellulite enzovoort. 

CB Paramedische Therapie  biedt oplossingen aan voor elke huidconditie en elk huidtype. 
 

Huid therapie

Voor de vrouw / Man  die haar huid wil genezen, revitaliseren, liften... maar chirurgie of andere invasieve ingrepen wil vermijden, bestaat er slechts één oplossing : de CB Huid Revisie Therapie ! Christine is een gecertificeerde  Specialist en werkt met deze paramedische huidbehandelingen met succesvolle resultaten! 

THERAPIE

De huidbehandelingen met CB Paramedische Huid revisie  zijn geen gewone schoonheidsverzorgingen. CB Paramediche Huid rivisie  is een uniek paramedisch concept met producten van farmaceutische kwaliteit. De producten zijn daarom ook niet verkrijgbaar online of in winkels. Alleen een gecertificeerde CB Paramedische Huid Specialist kan gericht een behandelprogramma opstellen met bijhorende producten voor thuis. CB Paramadische  is een totaal concept dat wil zeggen dat de producten voor thuisgebruik een belangrijk deel uitmaken van het geheel en in de werking naar resultaat. Deze CB Home Prescriptives kunnen niet gecombineerd worden met andere cosmetica. 

CB Huid Therapie is een natuurlijke maar krachtige behandeling en werkt op de drainage van de lymfe, de zuurstoftoevoer in de aders en op de gelaatsspieren. Het transportsysteem voor de rijke formules van de producten zorgt ervoor dat de ingrediënten tot diep in de cellen dringen. Er wordt dus een gezonde omgeving voor de cellen gecreëerd, waardoor de huidstructuur kan genezen en versterken. De natuurlijke face lift gebeurd door middel van het samentrekken van de gelaatsspieren, onder invloed van het masker! 

HET EERSTE CONSULT

De conditie van je huid is afhankelijk van verschillende factoren. Het is dus belangrijk dat de huidspecialist een goed beeld krijgt over je eet en leefgewoontes. Bij je eerste bezoek gebeurd er dus een grondige huidanalyse met intake zodanig dat Christine een op maat gemaakt huidplan kan opstellen. 

Afhankelijk van je huid conditie en wensen, kan Christine met CB paramedische huid rivisie heel gericht werken. Maar voor iedereen geldt er een opstartperiode. 

De 4 eerste behandelingen dienen ter voorbereiding van de huid op de specifiekere behandelingen (Enzyme #2 , peeling of huid revisie). Je start dus sowieso met het startpakket van 4 behandelingen. De huid kan tijdens deze opstartfase reeds drastische veranderingen ondergaan afhankelijk van de huid conditie. Echter dat mag niet je verwachting zijn omdat tijdens deze eerste weken je huid zal worden ontgift en daar kunnen altijd ontgiftingsreacties mee gepaard gaan. Na deze 4 behandelingen is bij de meeste mensen de huid conditie klaar voor de volgende stap.

HELP MIJN HUID !

Je kan zowel met esthetische als dermatologische huidproblemen bij CB Hair & Skin Clinic terecht. Christine heeft een rijke ervaring op gebied van huidbehandelingen en producten. Indien je graag met de huid therapie wil starten, is het belangrijk dat je begrijpt dat het gaat om een reeks van behandelingen en opvolging van de thuisvoorschriften. CB huid Therapie is een uniek Huid Revisie Concept met fantastische resultaten wanneer het huidplan correct wordt opgevolgd! Dus je moet één keer per week een uur tijd hebben en je bent bereid om je huidige cosmetica aan te passen en/ of ergens diep op te bergen. 

Afhankelijk van je huid conditie (huid probleem) zal Christine de huid therapie verder zetten met zeer gerichte behandelingen:

CBAging Control 

CBPigment / Zonbeschadiging

CBAcne Control

CBCouperose / Rosacea

CBSkin Cure

CBPeeling

CBBody Cure (cellulitis / striemen)Hierover vragen ? Stuur ons gerust vrijblijvend  een berichtje .

 

 
Contact


+32 (0) 473448947

CB Hair & Skin Clinic

[email protected]


Turcksinstraat 32
 1830 Machelen

 


CB Skin Therapie

Verwijderen  Opbouwen  Beschermen  Behouden


De focus van CB  ligt op huidverbetering op lange termijn, niet op een "quick fix". De verbetering van de gezondheid van de huid is een proces. Het unieke CB concept zorgt ervoor dat de huid van binnenuit wordt heropgebouwd: de interne functies en structuren worden optimaal gereguleerd en verbeterd. CB is het enige huidverbeteringsmerk dat transferenzymen gebruikt in de kenmerkende CB E  Therapie, die gebruikt wordt als basis voor alle CB  behandelingen om de huid van zuurstof te voorzien, te versterken, te voeden en te verstevigen. 

De CB huidprotocollen en Home Prescriptives (thuisproducten) zijn, naast CB E  Therapie, een voorwaarde om resultaten op lange termijn te bereiken. 

Paramedische huid Therapie is de basisbehandeling  en wordt toegepast bij bijna alle huidproblemen:

 • acne, 
 • (vroegtijdige) veroudering, 
 • atopische dermatitis, 
 • rosacea, 
 • huidschimmel, 
 • littekens, 
 • spinnewebjes, 
 • cellulite, 
 • slappe huid, 
 • hyperpigmentatie, 
 • droge huid, 
 • gebarsten huid, 
 • zonnebrand, 
 • brandwonden, 
 • pre & post-operatief, 
 • ontstoken en geïrriteerde huid, 
 • reactieve huid, 
 • vale "managershuid" , 
 • problemen van het ooggebied (kringen, wallen, roodheid ...), 
 • donkere plekken, 
 • ... 

CB Lichaamsbehandelingen

Huidproblemen beperken zich niet tot het gelaat. De Cb skin Therapie heeft een specifiek geformuleerde  behandeling voor het lichaam en is speciaal ontworpen om de lichaamshuid te stimuleren om optimaal te presteren. 
Deze unieke lichaamsbehandelingen worden ingezet ter herstel bij 

 • cellulitis
 • vochtretentie, 
 • droge huid, 
 • losse huid, 
 • slechte doorbloeding
 • ingegroeide haren
 • hyperpigmentatie
 • littekens
 • striae
 • acne

 
Als je bijvoorbeeld veel gewicht hebt verloren maar toch een losse huid hebt, kan een op maat gemaakt programma met behulp van CB Lichaams Therapy helpen om de huid te verstrakken. 
Bij striemen kan de CB E therapie ook helpen, alleen is het hierbij een must om zo snel mogelijk na het ontstaan van de striemen, te starten met de behandelingen. Hoe ouder de striemen zijn, hoe meer behandelingen er nodig zijn. 

 

Enbioment

Specifiek bij dermatologische aandoeningen als gevolg van onbalans in het microbioom van de huid. Vooral gericht op eczeem, couperose, huidschimmel, psoriasis of atopische dermatitis. 

 

 

Lichaam

Huidproblemen beperken zich niet tot het gelaat. CB E  Therapie is inzetbaar op het lichaam en ideaal bij veroudering, acne, pigmentatie, littekens, reactieve huid, striemen en cellulite. 

 

  

Resultaten

Van onze  labo's tot onze professionals: 

iedereen is toegewijd en gepassioneerd om, zelfs de moeilijkste, huidproblemen op te lossen samen met de inzet, toewijding en passie van onze cliënten. 


 
 


Een gezonde huid is een keuzeU bent de basis van uw succes. Het verbeteren van de huid vraagt ​​immers om een ​​totaalaanpak. U bepaalt hoe u leeft en hoe u uw huid behandelt. Wij helpen u, maar het kan niet zonder u en uw persoonlijke inzet. Je huid is je grootste orgaan. Huidverzorging moet net zo natuurlijk zijn als tandenpoetsen.

Huidbehandelingen met effect

Alle huidbehandelingen die we aanbieden, zijn samengesteld om een ​​optimale huidverbetering te bereiken. Acne, slappe huid, rimpels, rosacea, pimentvlekken, ... Beetje bij beetje werken we aan het verbeteren van uw huid volgens het “Be-Pure concept”.
Bij Be Pure bieden we innovatieve huidverzorging. De combinatie van effectieve producten en geavanceerde technologieën zorgt voor gegarandeerde resultaten. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en expertise werken we aan drie pijlers die de huid kunnen revitaliseren, herstellen en regenereren. Alle protocollen zijn klinisch getest.


Ons doel is om uw huid een leven lang gezond en mooi te maken.

Utsukusy 

Voor een stralende huid, elke dag weer

Natuurlijk verzorg je je huid elke dag met de beste producten. Je wilt toch graag een mooie, stralende huid. Utsukusy is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse behandeling en resultaat is gegarandeerd!

Utsukusy huidverzorgingsproducten combineren traditionele Japanse schoonheidsrituelen met state-of-the-art technologie. Met natuurlijke ingrediënten, op zorgvuldige wijze geproduceerd en streng op kwaliteit getest, ben je verzekerd van een heerlijk schoonheidsproduct.

Persoonlijk advies

Vraag naar ons aanbod en vraag hulp indien je geen keuze kan maken. Je zult zien, na een week weet je het zeker: Utsukusy gebruik je voor de rest van je Leven!

Kennismaken

Bijin | Biocosmetica

De Bijin huidverzorgingsproducten voor het gezicht zijn sterk reinigend en stimuleren de huid tot regeneratie. Je huid wordt voelbaar gladder en steviger.
Shashimi | Pure Japanese Cosmetics
De speciale Shashimi crèmes en lotions bevatten pure Japanse ingrediënten die doordringen tot diep in de poriën. Je huid voelt weer zacht en soepel en ziet er sprankelend uit.

Artificial skin | Een tweede huid

Artificial skin vormt een ademende tweede huid waardoor de huid beschermd wordt voor invloeden van buitenaf. De huid houdt significant meer vocht vast, zodat een droge en schilferige huid geen kans maakt. Droogtelijntjes verdwijnen, de huidstructuur wordt weer fijnmazig en de huid wordt gestimuleerd opnieuw collageen en fibroblasten aan te maken. Rimpels worden minder diep van binnen uit en de huid wordt zichtbaar steviger en elastischer.

Resilience | Cosmetic drones

De meest geavanceerde actieve ingrediënten die zich richten op specifieke cellen. Laten de actieve ingrediënten vrij waar dit nodig is. Verkrijg het grootste effect op een duurzame en veilige manier en bereik hiermee maximale resultaten. De actieve ingrediënten gericht op specifieke cellen liggen opgeslagen in speciaal ontworpen capsules zo klein dat ze door de celmembraan kunnen dringen tot aan de celkern. Omdat de werkzame stoffen ingekapseld zitten in een capsule, is de Resilience lijn in staat de actieve ingrediënten stabiel te houden en deze tot in de celkern van de huid af te leveren.

Age Killing | Het alternatief voor Botox™

De Age Killing lijn valt onder de innovatieve cosmeceuticals en is ter bestrijding van expressielijnen, rimpels en huidverslapping. De Age Killing serum box bevat een hoge concentratie synake en argireline voor optimaal resultaat. Remt de spiercontracties en ontspant de huid waardoor expressielijnen verminderen en rimpels minder diep worden. Verstevigt en lift de huid en maakt de huid glad en veerkrachtig. Zichtbaar resultaat in slechts 4 weken tijd.

Dragon Blood | Herstelt de huid

Bevordert regeneratie van de huid. Zoals het hars (dragon blood) de wonden van de boom heelt heelt zij ook de huid. Verstevigt, herstelt, geneest en is een effectieve rimpel filler.
 

 • Organisch product. Er worden geen chemicaliën gebruikt in de verzamelgebieden. Er wordt speciale aandacht besteed aan het verzamelen en opslaan van hars.
 • 100% natuurlijk. Het oplosmiddel is een sterk gezuiverd glycol uit gefermenteerde suikers. Propilene of Butilene glicol worden niet gebruikt.
 • Warmte wordt niet toegepast bij de extractie en verwerking zodat alle eigenschappen van de hars behouden wordt.
 • Component gecertificeerd duurzaam oogsten. Een Fair trade product welke niet alleen de natuur maar ook lokale gemeenschappen helpt.

 
We zijn er trots op dat we met onze Dragon blood lijn delen van het Amazone gebied hebben kunnen redden van boskap, als gevolg van het contract dat we hebben gesloten om de bomen te mogen melken.

Utsukusy Dragon Blood, de beste keuze voor de toekomst van zowel je huid als voor het milieu.


 • Lymfedrainage van het gelaat


Lymfedrainage van het gelaat 30 min : 45€

Lymfedrainage is een manier om de lymfecirculatie weer op volle toeren te laten draaien en ons natuurlijk afweersysteem te versterken. Lymfedrainage haalt naast ziektekiemen en afvalstoffen, ook spanningen en emoties uit het lichaam. Een verzorging met de Biodrainer biedt U een gave en stralende huid. In vergelijking met manuele lymfedrainage, is dit toestel tot 10x zo effectief: onmiddellijk zicht- en voelbaar resultaat.

( Bij klassieke gelaatsverzorgingen inbegrepen )

Chemical Peeling

De Utsukusy Chemical peelings bestaan uit een 3-tal peelings die ingezet worden voor huidverbetering. Er zal altijd eerst de melkzuur peeling voor de gevoelige huid gebruikt worden, om de huid te laten wennen aan het gebruik van een chemical peeling. Deze set zal veelal worden gecombineerd met de Enpitsu microneedling huidverbetering kuur om optimaal resultaat te behalen.
 
De melkzuur peeling is geschikt voor de gevoelige huid en heeft een flash effect (direct zichtbaar resultaat).

De amandelzuur peeling wordt gebruikt bij een vette huid, tegen acne, bij een gemengde huid en de huid met pigmentvlekken. Deze peeling trekt sneller in dan de melkzuur peeling  en is bedoeld om de huid zichzelf weer te regenereren. Het kan dus voorkomen dat de huid gaat vervellen na het gebruik van deze peeling, omdat er een nieuwe huidlaag gevormd wordt. Of je vervelt hangt af van je huidtype. Een van nature dunnere huid zal in de regel sneller vervellen dan een van nature dikkere huid.

De pyro-druivenpit peeling wordt gebruikt bij huidverslapping en diepere rimpels. Een effectieve peeling tegen huidveroudering. Deze peeling trekt zeer snel in en zal enkel en alleen gebruikt worden wanneer er eerder met de melkzuur peeling is opgebouwd. Deze peeling stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine vezels en wordt gebruikt in combinatie met de Enpitsu microneedling huidverbetering kuur. De huid wordt gestimuleerd om te regenereren, en de huid vervelt hierdoor in de dagen na de behandeling.

LedTherapie

Tri-Wave Therapie

Deze Therapie kan zowel individueel op de huid geplaatst worden ofwel tegelijkertijd in één behandeling om meerdere indicaties ineens aan te pakken.
Dit laat toe een behandeling op maat te creëren , het verhoogt het aantal beschikbare behandelopties en garandeert een superieur resultaat met een verminderde behandeltijd.
CB Led Lux Fotottherapie/Ems ook een veelzijdige behandeling om preventief , als onderhoud of correctief in te zetten in combinatie met eender welke behandeling vna huidveroudering of huidproblemen.

 • * Om de huid te versterken en voor te bereiden op invasieve en ablatieve behandelingen ( neveneffecten zoals PIH,littekens , bacteriële infectie en trage genezing te vermijden)
 • *Om resultaten van bestaande behandelingen van de huis te versnellen en verbeteren
 • *Als een nabehandelingprocedure om roodheid , irritatie en blauwe plekken tegen te gaan.
 • *Als een doorlopende onderhoudsbehandeling voor de huid .

CBLedLux protocols kunnen makkelijk geïntegreerd een aangepast worden om tegemoet te komen aan de behandelnoden van elke individuele klant.

CBLedLux kan gecombineerd worden met :

*Huidpeels
*Skin needling
*Enpitsuplus
*Fibroblast /Plasmalift
*Microdermabrasie
*Laser/LPL
*Klasieke gelaatsverzorging
*Kwetsures / sneller herstel lichaam