Men Skincare

De mannenhuid is dikker dan de vrouwenhuid.
 Eigenlijk is ze 20% dikker en het collageengehalte is hoger, wat haar steviger en compacter uiterlijk bevordert ten opzichte van de vrouwelijke huid.

Collageen neemt bij mannen in de loop der jaren voortdurend af en bij vrouwen begint dit proces later, doorgaans met de menopauze.
 De mannelijke huid is vetter dan de vrouwelijke huid. De mannelijke huid vertoont een groter aantal poriën en deze zijn groter dan die van de vrouwelijke huid omdat mannen meer actieve talgklieren hebben. De talgproductie is bij mannen hoger dan bij vrouwen en kan zelfs twee keer zo groot zijn, wat het ontstaan van onvolkomenheden en acne bevordert.

De tekenen van veroudering treden later op in de mannelijke huid.
 Tijd treft zowel mannen als vrouwen, maar de tekenen van veroudering worden bij vrouwen eerder zichtbaar dan bij mannen. De tekenen van veroudering treden later op bij de mannelijke huid, maar wanneer dit het geval is, zijn ze intenser. Rimpels zijn dieper en bij mannen zijn de rimpels en kringen onder de ogen meer uitgesproken dan bij vrouwen. Er zijn steeds meer mannen die zich zorgen maken over hun uiterlijk en die voor hun huid zorgen met kwaliteitsproducten die specifiek op hun behoeften zijn afgestemd.

Ze willen ook een stralende, gezonde huid, maar willen eenvoudig aan te brengen producten, met een licht gevoel op de huid en zichtbare resultaten.

De nieuwe ENERGY-behandeling voldoet aan de verwachtingen van mannen die hun huid willen verzorgen.
 ENERGY is een alles-in-één anti-verouderings- en anti-oxidantbehandeling die speciaal voor de mannelijke huid is ontwikkeld. Een van de belangrijkste aandachtspunten van de tekenen van veroudering voor mannen is de oogcontour; met de ENERGY- behandeling kunnen ze de wallen onder de ogen en het vermoeide, doffe gezicht vergeten. En natuurlijk een onweerstaanbare dagelijkse verzorgingsset die onze huid zal boosten met energie en gezondheid en is zeer gemakkelijk in gebruik.

VANAF HET EERSTE GEBRUIK IS DE HUID ONMIDDELLIJK GLADDER EN MEER GEHYDRATEERD, GEREVITALISEERD EN VERJONGD